shopify visitor statistics

God påske!

Vi ønsker aller Rotaryvenner god påske med gladnyheten om at det er levert 500 generatorer til Ukraina. Det var Oslo Rotaryklubb som i desember tok initiativet til å starte generatoraksjonen Power Ukraina. Distriktsguvernør i Gunhild Aalstad forteller i månedsbrevet at  distrikt 2305 også være med på aksjonen. Her kan du lese mer:

GLADMELDING – 500 generatorer er avlevert i Ukraina – prosjektet er avsluttet. 

"På noen få uker hadde vi i distrikt 2305 samlet inn kr 360 000 til aggregatprosjektet. Et fantastisk resultat som klubbene og enkeltmedlemmer har bidratt til! Aggregatene er levert så nær krigsfronten som mulig og er den største samlede generatorleveransen hittil under Ukrainakrigen. Generatorene er mobile, bensindrevne og energikapasiteten gir lys og kokemuligheter og lading av batterier. Vi har hatt profesjonelle samarbeidspartnere som siden krigsutbruddet har deltatt i det kompliserte arbeidet det er å levere utstyr trygt og til riktig adresse i et krigsland". 

To organisasjoner i Oslo har stått i spissen for logistikken og det er PUTE (Polish Ukraine Emergency Transport) og UFEA (Ukraine Frontline Emergency Aid) Den ukrainske ambassaden i Norge har bistått underveis. Mottaket av aggregatene har gått gjennom Ukraine Rotary, Olexiy Gusev. 

"Genratoraksjonen ble avsluttet på et møte i Oslo Rotaryklubb 16.mars hvor jeg var invitert til å fortelle om det flotte resultatet i vårt distrikt og klubbenes deltagelse i prosjektet. Vi må berømme det gode samarbeidet vi har hatt med Oslo Rotaryklubb og lederen for prosjektet, Jostein Albert Refsnes. Rotarys representant i Ukraina, Olexiy Gusev, deltok på web med deltakerne på PETS på Dombås. Han bekreftet at aggregatene har kommet trygt fram. 

Vi sender varme tanker til Ukraina og ønsker alle en riktig god påske! 
Fikk du med deg webinaret om bruk av nettsidene våre?

12. mai 2023

Fikk du med deg webinaret om bruk av nettsidene våre?

9. og 11 mai holdt kommunikasjpnskomiteen webinar med mange
gode tips om hvordan du kan gjøre klubbens nettside mer attraktiv.
Trykk på bildet og les mer.

Kommunikasjonskomiteen inviterer til webkurs 11. mai kl. 20

10. mai 2023

Kommunikasjonskomiteen inviterer til webkurs 11. mai kl. 20

Blir du frustrert når du legger ut saker på nettsida, og får ikke til å bruke systemene? Da bør du bli med på digitalt kurs og få mange praktiske, gode tips. Vi har dyktige folk i egne rekker og Tore Jørgen Slettahjell er kursleder på Zoom.

I dag feirer vi frigjøringsdagen

8. mai 2023

I dag feirer vi frigjøringsdagen

Vi flagger over hele landet slik vi gjorde i 1945. Fred og frihet er ikke kommet gratis, og vi må aldri glemme denne delen av vår historie. Rotary fortsetter fredsarbeidet. Les mer om de

Vi inviterer til webkurs i digitale verktøy

8. mai 2023

Vi inviterer til webkurs i digitale verktøy

Praktisk bruk av kommunikasjonsverktøyet vårt. Bli med på digitalt kurs og få mange praktiske, gode tips. Kurset avholdes 9. og 11. mai kl 20-21. Les mer her.

Månedens tema er ungdomstjenesten

7. mai 2023

Månedens tema er ungdomstjenesten

Mai er måneden for Rotarys ungdomsprogrammer. Vi er nå klar for å motta søknader fra dere som har lyst til å reise ut skoleåret 2024/25. Vi har et veldig godt utvekslingsprogram, det er økonomisk gunstig og veldig trygt. Les mer om våre program her.

Rotary Norden 2023 nr. 3

6. mai 2023

Rotary Norden 2023 nr. 3

Mye spennende å lese om ungdomsutveksling og sommerleirtilbud, Rotaracts Europamøte og mye mer. De nordiske Rotaryklubbene gjør en imponerende innsats for Ukraina, Syria og Tyrkia. Les om samfunnsnyttige prosjekter på Sotra, Raufoss, Gol og D2260.

Rotarytema i april er mødre- og barnhelse

21. april 2023

Rotarytema i april er mødre- og barnhelse

Rotary Internationals tema for april er mødre- og barnhelse. Hver dag risikerer mødre livet ved å føde og hvert år dør millioner av barn dør av årsaker som kan forhindres. Rotary driver prosjekter som bedrer helsesituasjonen i flere land..

God påske!

31. mars 2023

God påske!

Vi ønsker aller Rotaryvenner god påske med nyheten om at det er avlevert 500 generatorer til Ukraina. Det var Oslo Rotaryklubb som tok initiativet til aksjonen Power Ukraina. Distriktsguvernør Gunhild Aalstad forteller at distrikt 2305 også ville delta..

Bli med til Manchester!

25. mars 2023

Bli med til Manchester!

Hvert år arrangerer Rotary samling hvor Rotarianere fra store deler av Europa deltar. I år samles medlemmer fra bla. Baltikum, Skandinavia og Storbritannia
i Manchester i september, og du er invitert.
Trykk på bildet og les mer:

Månedens rotarytema er rent vann og sanitærforhold

12. mars 2023

Månedens rotarytema er rent vann og sanitærforhold

Flere Rotaryklubber har i årenes løp engasjert seg i prosjekter i mange land med å skaffe godt drikkevann og gode hygieniske fasiliteter, både som initiativtakere og som partnere i andres prosjekter .Rent vann er avgjørende viktig for å sikre god helse.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer